Multumirile mele merg catre:

Mama – Pentru modul frumos in care m-a crescut, rabdarea , daruirea , iubirea pe care le-a avut fata de mine si inca le are, cuvintele sunt prea mici si faptele prea supuse greselilor pentru a exprima gratitudinea si iubirea mea fata de ea!

Familia mea – Pentru tot sprijinul si increderea lor in mine. Nu am o familie prea numeroasa, dar este unita.

Vianne – Image and video hosting by TinyPic
Prietena cea mai buna la care am putut spera vreodata, imi doresc sa tinem una la cealalta ca acum si peste 50 de ani, si sa fim doua babute simpatice, cu tigarea si cola in fata, razand la vreun film tampit. Te iubesc!

Adrian Doxan – prof. de canto – Cu dumneavostra am invatat sa cant si va multumesc ca mi-ati ghidat pasii timizi.

Jaguaru’ – Un foarte bun prieten care mereu a crezut in mine si in vocea mea, m-a ajutat sa imi imbunatatesc tehnica vocala. Am avut multe momente frumoase, spectacole de succes. Numai noi mai stim cate zile, seri am stat in ” Casa de Caldura ” – ( Casa de Cultura Medgidia ) , repetand, inregistrand , impartind de multe ori aceeiasi paine si salam , serile din Vama Veche. Nu te voi uita niciodata si iti multumesc pentru toate sfaturile de bine.

Dan – Omul care m-a ajutat mult si inca o face. Sper sa ma pot revansa intr-o buna zi. Multumesc.

Emi – Baiatul care m-a ajutat trimitand la studio demo-ul meu. Multumesc straine 🙂

Echipele Avon, Starcom si toti cei care au facut posibila realizarea piesei de teatru „E 13, ce noroc!”

Beatrice Rancea, Doru Rancea, Andra Clitan, Carmen Dinca , Lia Bugnar – pentru increderea lor in mine , pentru ajutorul constant si pentru sfaturile lor de nepretuit.

Colegii mei din distributia „E 13, ce noroc!” Image and video hosting by TinyPic
: Arabela, Miki, Mihaela, Anisia, Visinel, Aurel, Catalin, Nana, Mioara, Alexandra, Ligia, Adriana. Va iubesc si veti ramane mereu in sufletul meu!