Toata lumea, mai ales femeile iubesc aceasta ocupatie, dusa la rang de arta si anume : facutul cumparaturilor. De la magazinele de cartier, pana la Mall-uri, toate sunt asaltate de femei care iubesc sa isi cheltuie banii pe diverse chestii „strict necesare” . Sa nu credeti ca o „sesiune” de shopping ar dura cateva minute si gata! Niciodata! Cel putin cateva ore sigur se vor duce de rapa. Ii compatimesc sincer pe barbatii care isi insotesc iubitele/sotiile la cumparaturi.
In general , singurele ocazii in care petrec mult timp la cumparaturi sunt aniversarile, sau sarbatorile, si sunt in goana dupa cadouri. In rest, nu am nevoie de mult timp pentru a cumpara ceea ce am nevoie. Si in niciun caz nu as putea sta cu orele intr-un magazin, complex, sau Mall ( decat daca as vedea un film ) .
Poate multe femei considera shopping-ul un antidot al depresiei, si nu contrazic ca ar fi asa, insa nu am fost niciodata genul care sa arnce banii pe fereastra. Nu ma consider zgarcita, chiar deloc, insa sa fim seriosi , din maldarul de pungi cu care vin femeile acasa, cat din ce au cumparat chiar le trebuia? Si mie imi place sa ma rasfat si sa investesc in mine, dar niciodata nu as face-o fara sa gandesc. Shopping-ul este arta cand e facut cu cap!