Am decis sa fac un exercitiu de imaginatie …iata ce a iesit…

Eva –  daca acum 5 ani era fata de la tara, sfioasa, nesigura pe ea, astazi ea este o femeie implinita, la casa ei, care este in acelasi cartier cu vechile sale prietene si colege de liceu.

Izabela – traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Andrei, care intre timp a divortat de baba, dedeicandu-se numai Izabelei. Stati ca asta nu e totul! Izabela canta la chitara, va mai aduceti aminte? Ei bine, astazi ea are o cariera fulminanta! Discurile ei se vand ca painea calda, iar ea este in sfarsit fericita!

Nico– dupa o nastere greoaie, s-a decis sa redevina femeia atragatoare de altadata. Astazi ea reuseste sa intoarca capetele tuturor barbatilor de pe strada care nici nu ar banui macar ca ea a dat nastere la 4 copii. Sotul ei o iubeste ca in prima zi si viata este iarasi pe faragasul ei firesc.

Cleo– fluturasa noastra si-a gasit un fluturas si impreuna au pornit in lumea larga , invatand lumea cum sa apere planeta! Ii au alaturi de ei si pe dragii lor prieteni, Vera si Leo , 2 oameni care au reusit prin faptele lor sa ajute nenumarate femei in lupa cu cancerul.

Fetele de la fitness: ele sunt fericite , fiecare alaturi de partenerii lor ( Maria are un nou sot, care reuseste sa o faca fericita, permitandu-i in acelasi timp sa fie independenta , Patricia este fericita alaturi de Dan, avand un copil minunat , si Elvira fiind una din cele mai cautate profesoare de fitness )

Carmen : ea este astazi un exemplu pentru multe mame singure : are un job foarte bine platit , are o cariera in plina ascensiune in domeniul modei si copilul sau minunat creste pe zi ce trece.

Toni– ei bine ….Toni s-a reapucat de studiile pe care le lasase balta si astazi ea este o femeie de succes. Traduce carti peste carti, ajungand sa devina una din cele mai cunoscute traducatoare din tara. Vremurile cand ea jefuia barbati pe strada au ramas o simpla amintire de care rade impreuna cu bunele ei prietene.

Ei bine…cam asa ar fi in mare….ce spuneti?