Astazi toata echipa de la piesa de teatru ” E 13 , ce noroc! ” am fost invitati la domna regizor Beatrice Rancea acasa , pentru un gratar ( o mica distractie inainte de furtunile ce vor urma la repetitiile de maine pana joi :)) )
Am mers impreuna cu Fery, care a ramas incantat, la fel ca toata lumea cred.
M-a frapat faptul ca doamna Beatrice si sotul dansei, Doru , au reusit sa ramana niste oameni fara fitze, lipsiti de aroganta omului cu bani,purtandu-se impecabil cu invitatii lor, de parca am fi fost cunostiinte de un amar de timp. Familia Rancea detine o casa foarte frumoasa, pazita de 25 de catei maidanezi , salvati din diverse situatii nefericite. Dragostea cu care isi ingrijeste aceasta familie animalele ar trebui sa puna pe ganduri toti oamenii lipsiti de suflet. In afara de faptul ca ingrijirea lor costa o caruta de bani, excluzand acest aspect, toti sunt tratati exact ca fiind copiii familiei si asta nu poate decat sa te impresioneze. Daca vorbim despre mancare…putem spune ca a fost ca la nunta:)) o multitudine de tipuri de carnuri, branzeturi, prajituri, si sarmalute gatite chiar de doamna Rancea.
Personal m-am simtit extraordinar, nu mai iesim de mult la un gratar si cred ca ne-a facut la toti bine aceasta iesire, mai ales avand in vedere stresul care va urma.

Multa lume ma intreaba cum este doamna Beatrice in realitate, caci la TV pare foarte serioasa, sobra si „nu pare a rade vreodata”.
Ei bine, are un umor extraordinar atat dansa cat si sotul dumneaei.
Tot ceea ce pot spune despre dansa , este ca , profesional, suntem norocosi sa putem lucra alaturi de ea si chiar daca pentru multi nu pare o persoana deschisa si calduroasa, eu cred ca are un suflet de aur, pentru cine merita sa il vada.

In alta ordine de idei….Joi este Premiera!!!! VA ASTEPT LA NOTTARA !!