Astazi a avut loc un miting de protest impotriva reintroducerii eutanasierii cainilor vagabonzi.
Astazi de asemenea, imi urasc tara ( de fapt oamenii care traiesc in ea ) cel mai mult.
Cum se poate ca cineva sa propuna eutanasierea in masa a unor suflete? Cum este posibil asa ceva intr-o tara care se vrea la standarde inalte?
Citesc pe forumuri atat de multe pareri pro acestei idei, incat mi-e scarba.
Domnilor, de ce nu eutanasiati si tiganii astia imputiti care salasluiesc in tara asta si nu musca, ci omoara, fura.
Mai mult rau va fac caini, nu-i asa?
Aici sunt de acord cu Hitler : „cu cat cunosc mai bine oamenii , cu atat iubesc mai mult cainii”. Da, exact asa este, javrele care au curajul de a se uita in ochii unui animal si sa il omoare….aia nu sunt oameni.
Ce atata va plangeti ca va musca, ca nu mai iesiti seara…ok, sa zicem ca cei bolnavi grav, cei turbati, da, decat sa se chinuie ei, si sa faca rau oamenilor, mai bine eutanasiati. Dar cei normali, de ce?
Cum naiba eu reusesc sa merg prin hoarde de caini , seara, noaptea si in 21 de ani nu m-a atacat nici macar unul?
De ce nu va puneti dracu o svastica si incepeti sa o luati pe urma lu Hitler, doar ca voi omorati toti cainii, cu exceptia celor de rasa, si care au adapost.
Nu cainii sunt problema majora a acestei tari si degeaba incercati sa o aduceti in fata.
Ca tot spune lumea ca exista rase ..special create sa ucida, v-as inchide pe toti cei care acceptati si sunteti de acord cu masacrul asta, intr-o cusca numai cu asemenea caini. Eventual ma fac ca uit sa ii hranesc in ziua respectiva. Sa vedem cat de mult curaj veti mai avea atunci sa deschideti pliscul.