Bdsm. Anul 2010. Un nou fenomen a aparut la noi , un fenomen care imi intoarce pe dos matele.
Daca pot accepta si e ok sa vad o femeie ca domina pe bani, contra unui tribut, exista un anume lucru pe care il dispretuiesc enorm si ma scarbeste la culme.

De curand am vazut la o anumita persoana, nu dam nume, ca noua fita in materie de Bdsm romanesc este punerea sub vanzare a diverselor obiecte sau chiar componente ale trupului sau. Printre obiectele buclucase enumar : chiloti purtati, chiloti patati, dresuri, tampoane, fire de par pubian!!! , saliva in recipiente de plastic.
Banuiesc ca va ajung aceste exemple nu?
Cat de disperat trebuie sa fii ca sa faci asa ceva?
Desigur vina este a celor care ar pune botul sa cumpere asa ceva, persoana doar ofera.
Totusi , credeam ca exista obiecte strict personale, intime. Se pare ca nu.
Oricat de fetish-ist ar fi cineva, cred ca a te injosi pana la nivelul de a cumpara tampoanele unei femei necunoscuta nu te transforma in altceva decat intr-un gunoi.
De ce? Pentru ca ajuti astfel la propagarea acestui fenomen, incurajezi comertul cu Bdsm, care ar fi trebuit sa fie o frumoasa poveste intre 2 persoane ( sau mai multe ) care chiar au ceva una pentru cealalta, si nu niste simpli cumparator-vanzator .
Mai ai si pretentia ca nu stiu ce cutare domina face sedinte pe bani. Pai normal ca o face din moment ce ii merge si tu esti suficient de idiot incat sa accepti asta.
Da, ok, plateste daca ti se cere. Dar fa-o atunci cand simti ca merita.
Pana atunci , lasati-ma sa raman dezgustata de orice inseamna taraba Bdsm de la noi , ok?

Mi-e mila de voi ….