Image and video hosting by TinyPic

„AC/DC nu vor canta in Romania in cadrul festivalului Sonisphere ci in cadrul uni concert separat care va avea loc in Bucuresti.

Mai multe detalii vor fi oferite saptamana viitoare de organizatorii de la D&D East Entertainment in cadrul unei conferinte de presa.

De dimineata va anuntat in premiera, OFICIAL, ca se confirma concertele Rammstein si AC/DC in Romania ba chiar sustineam ca AC/DC s-ar putea sa cante intr-un show separat si nu in cadrul Sonisphere. Ei bine, acum stim cu siguranta !

De asemenea nici trupa Rammstein nu va concerta in cadrul Sonisphere 2010, asa ca iar se adevereste presupunerea noastra de acum doua luni, cea mai buna data fiind luna martie (17 martie 2010). Ramane sa vedem exact ce si cum ! ” – Articol preluat de pe site-ul Metalhead.ro, unde puteti intra pentru a fi la curent cu evenimentele.
Indiferent cum vor canta, in ce seara, in cadrul unui festival sau nu, Rammstein este una din trupele care nu numai ca este foarte asteptata de fanii sai, dar presimt ca daca vor avea un concert aici, la noi in tara, vom putea sa ne referim la el ca fiind unul din concertele anului!
Eu una sunt cu ochii pe orice site care ar putea anunta ceva in legatura cu biletele la concert, nu vreau sa risc nimic:)

Pentru alte informatii puteti accesa de asemenea si site-ul romanesc al trupei Rammstein,( Rammstein Romanian Official Site ) unde iarasi veti gasi cu siguranta detalii in legatura cu venirea baietilor in patria noastra scumpa si iubita.