Mai toate vedetele mai mult sau mai putin „respectabile” au  la o simpla cautare pe site-urile de profil, asa zisele casetute in care apar in ipostaze care ar face-o sa paleasca de invidie si pe Nadia Comaneci.

DRAGII MEI!

Sunt o persoana foarte deschisa catre orice, atat de sexual cat si moral. Insa, toate astea au o limita. Daca pot accepta sa aud ca un oarecare se iubeste atat de mult incat doreste sa isi revada prestatia dintre cearsafuri pe suport dvd ( sau blu-ray ?! ) , mi se pare de-a dreptul imbecil sa postezi pe internet acele materiale, care se presupune ca ar trebui sa ramana in dulapiorul „cu maimute” al fiecarei familii mai mult sau mai putin „kinky”. Asadar, de ce ne oferiti aceste minunate inregsitrari ? Nu vorbesc de cei care nu sunt in stare sa si le tina bine incuiate si peste noapte cad in maini nepotrivite, sau in urma santajului, ( desi aceasta manevra e tot la fel sau si mai imbecila decat cea de mai sus ), ma refer strict la vedetele care efectiv de dragul publicitatii ( sau poate vor sa para niste crestini cu adevarat deosebiti, dand poporului intreg material de …. studiu? ) isi pun momentele de frecus la indemana oricui….Penibil, scumpii mei!

E ok cand te inregistrezi poate din cauza ca te gandesti ca vei ramane fara filme la HBO si de ce nu, iata filmul cel mai potrivit….actiune-comedie, sau chiar drama?!!!  sau cand o faci pentru a-ti evalua calitatile si defectele….

Cand insa o faci numai pentru asa zisa faima murdara obtinuta ….este de rasul lumii….